Egyéb

„Egy punci mind fölött”: így szeresd meg magad odalent

a farok szaga

„Punci, puncus, nuni” – gimnazista voltam, amikor először megnéztem a puncimat egy tükörben. Kíváncsi voltam, hogy mások mit látnak odalent. Emlékszem arra a fura érzésre, ami elöntött – nem volt szégyen, de nem volt büszkeség sem. Napokig az járt a fejemben, hogy vajon normális dolog-e megnézni. Akkor még eszembe sem jutott, hogy 20-25 év múlva majd arra biztatok embereket, hogy nézzék meg a saját puncijukat egy tükörben. Mert igen, már egy ideje tudom, hogy abszolút normális dolog megnézni a tükörben. Hiszen a punci a tested fontos része, és egy életen át veled van!

Mi az a punciönismeret?

Ha naponta legalább 10 órát dolgozol, ha legalább egy órát az edzőteremben töltesz, és aztán ezek után még hazalibbensz és vacsorát főzöl a családnak, megtapsol a társadalom. Ha viszont azt mondod (mondanád), hogy ma edzőterem helyett, vagy csak úgy, mert te így akarod, egy órát saját örömszerzésednek szentelsz, valószínűleg elég furcsán néznének rád.

Pedig abban, hogy jobban megismerd a tested, közelebb kerülj a saját szexualitásodhoz, az önkielégítésnek fontos szerepe van. A punciönismeret is nagyon-nagyon fontos ahhoz, hogy szégyen nélkül élvezd az intim pillanatokat az életedben!

Sőt, én hiszem azt, ha oké vagy magaddal odalent, ha ismered és szereted a puncidat, az élet más területein is egészséges magabiztossággal állhatsz a világ elé!

A folytatásért kattints ide!

Ezt a cikket a LaDea szexwellness webáruház támogatta!

Print Friendly, PDF & Email