Szex.Egészség

Coming out: érzelmi tippek előbújóknak és szeretteiknek

coming out

Konkrét, gyakorlati tanácsokat hoztunk arra az esetre, ha szeretnél coming outolni, vagyis előbújni. De ha egy barátod, családtagod tisztel meg azzal, hogy elmondja neked a szexuális orientációját, arra is hoztunk néhány tippet, te hogyan segítheted ebben a folyamatban. 

Soha nem felejtjük el azt a remegő hangot, amivel egy barátunk coming outolt még a 15 évvel ezelőtt Margitsziget valamelyik kocsmájában. Csak megöleltünk, koccintottunk és léptünk tovább. A barátságunkat egy pillanatra nem rengette meg. És a szívünk mélyén tudtuk is, de nyilván nem a mi dolgunk előbújni a másik helyett. Ezt mindenkinek magának kell megérlelnie, hogy előáll-e ezzel, és a továbbiakban hogyan folytatja az életét.

Coming out: csakis szabad akaratból

Ezzel el is érkeztünk az első, nagyon fontos ponthoz – ha azt is gondolod a barátodról, a munkatársadról, hogy meleg, nem a te feladatod erre felhívni a figyelmét! Nincs hozzá közöd, ahogy ahhoz sem, hogy a heteró kollégád, barátod kivel randizik, mit csinál a négy fal között vagy akárhol….csak akkor, ha beavat önként téged.

A következő tanácsokból csak te tudod, hogy melyik szimpatikus, melyik passzol a személyiségedhez, itt most általános tippekkel jövünk. Rajtad múlik, mit tudsz ezekből hasznosítani.

Kattints ide a folytatásért!

Védekezz a nemi úton terjedő betegségek és a nem kívánt terhesség ellen Masculan óvszerekkel! Látogass el a webshopba, de előtte iratkozz fel a hírlevelükre az azonnali kedvezményért!

Ezt a cikket a Masculan Hungary támogatta. Kövessétek őket TikTokon is hasznos, gyakorlati tippekért!

Print Friendly, PDF & Email