Szex.Egészség

A szex jó dolog – gyakorlati tanácsok, hogyan ne legyél nemi beteg

nemi beteg gyakorlati útmutató
  • Hogyan mérd le pontosan a farkad, hogy tudd, melyik óvszer a te méreted?
  • Mi az a nyalókendő, mire jó, és hogy lehet csinálni?
  • Mégis honnan tudom, hogy elkaptam valamit?
  • Honnan tudom, hogy a partnerem nem nemi beteg?
  • Mi történik egy vizsgálaton egészen pontosan?
  • Monogám kapcsolatban élek, milyen gyakran menjek szűrésre?
  • Nincs állandó partnerem, milyen gyakran menjek szűrésre?

Évek óta szerettem volna egy olyan cuki összefoglalót készíteni nemi betegség témában, amiben csakis hiteles, hasznos, gyakorlati infók vannak, nem ijesztegetős, jól néz ki. Persze lehet ezekről hiteles információkat találni a neten, de legyen akkor már egy helyen minden haszos dolog, legyen áttekinthető és közérthető, és legyen kedvem többször belenézni.:)

Szóval nagyon boldogan és a büszkeségtől szétrobbanó szívvel mutatom be nektek “A szex jó dolog – gyakorlati tanácsok, hogyan ne legyél nemi beteg!” című online, ingyenes kiadványunkat. Lapozzátok végig, mentsétek el, ajánljátok barátaitoknak, kedves családtagoknak, de mutassátok meg akár tanár, akár olyan orvos ismerőseiteknek, akik foglalkoznak fiatalokkal. (Bár egyébként erre a tudásra nemcsak a fiataloknak van szüksége.)

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

 

A kép bal alsó sarkában a kis nyilakra kattintva tudod lapozni a könyvet. Tudod nagyítani vagy megosztani másokkal. És az alsó menüsor végén a három pöttyre kattintva le is tudod tölteni! <3

Nem számít, hogy heteró vagy, az LMBTQI közösség tagja, vagy épp nem bináris identitású, a nemi betegségekről való tudás megvéd mindenkit egyenlően. Ezekről tudni fontos alap, egyáltalán nem ciki, igaz, sajnos nagyon kevés szó esik ezekről a betegségekről itthon. Miközben meg nagyon sok a nemi beteg sajnos.

Kik készítették ezt a könyvet? Vagyis kiknek jár a szuperköszönet? <3

Dr. Tamási Béla, bőrgyógyász és nemibeteg-gyógyász szakmai tudása és elhivatottsága a biztosíték arra, hogy valóban csakis hasznos, tényszerűen bizonyított adatokat, tanácsokat, tippeket olvashattok ebben az összeállításban. Azt pedig, hogy ennyire jól néz ki az e-könyv, Klement Csaba grafikusnak köszönhetjük. Akik még
nagyon fontosak ebben a történetben: a vagyaim.hu felnőtt webáruház, mert ők tették lehetővé, hogy létrejöjjön ez a kiadvány, vagyis azt, hogy ne kelljen érte fizetned.

A lényeg: szeressétek, lapozzátok, használjátok, terjesszétek és vigyázzatok magatokra!

Itt pedig egy szűrési kalkulátort találsz, nagyon jó, próbáld ki, ne parázz!

KÖVESD A TESTSULIT INSTAGRAMON ITT!

Print Friendly, PDF & Email