Szex.Tippek

Így szeretnek szexelni a nők

nők és szex

Mielőtt elolvasod ezt a blogbejegyzést, fontos tudnod, hogy itt most nem használati utasítást adunk a nők testéhez általánosan. Nincsen egy csoda mondat, vagy egy csoda mozdulat, amitől minden nő számára te leszel a legnagyobb király az ágyban.  Abban viszont tudunk segíteni, ha a partnered nő, akkor hogy találd meg konkrétan hozzá a kulcsot, hogyan szexeljetek közös beleegyezéssel jókat!

Kezdjük egy kicsit messziről, de higgyétek el, érdekes lesz! Amerikában a ‘70-es években, amikor Shere Hite nyilvánosságra hozta a nők szexuális életéről a kutatásai eredményeit, ledöbbent egész Amerika. Volt, akik örültek, és volt, akik fenyegetést küldtek a kutatónőnek, mert annyira felháborodtak. Na, de miről is szólt ez a kutatás? Hite 3000 , különféle korú nőt kérdezett meg egy reprezentatív kutatásban egészen részletesen a szexuális szokásaikról és vágyaikról. Azért érdemes figyelni ennek a kutatásnak az eredményeire, mert már ebből sokat lehet tanulni arról, hogy milyen a nőknek a jó szex.

A legnagyobb sokkot az okozta az amerikai társadalomnak, hogy a riportból kiderült, hogy a nők is magukhoz nyúlnak, és a penetráció, vagyis a behatolás nem feltétlenül szükséges az orgazmushoz. Sőt, a nők orgazmusához leginkább a csikló ingerlésére van szükség. A kutatás arra is rámutatott, hogy a nőknek is vannak szexuális fantáziái, nem is akármilyenek, ha szeretnétek erről többet olvasni, keressetek rá!

Kattints ide a folytatásért!

Védekezz a nemi úton terjedő betegségek és a nem kívánt terhesség ellen Masculan óvszerekkel! Látogass el a webshopba, de előtte iratkozz fel a hírlevelükre az azonnali kedvezményért!

Ezt a cikket a Masculan Hungary támogatta. Kövessétek őket TikTokon is hasznos, gyakorlati tippekért!

Print Friendly, PDF & Email