Szex.Tippek

Hogy szexelj, ha kicsi a farkad?

kicsi farok

Egyszer az egyik ismerősöm pasija megcsinálta gipszből a saját farkát ajcsiba. Bár a barinőm szerint egyáltalán nem volt semmi baj a méretével, mégis nagyobbra csinálta a gipszverziót a valóságnál. Valószínűleg sok pasi ugyanezt tette volna, mert az egyik alapvető férfi szorongás a szexualitással kapcsolatban a pénisz méretéhez kapcsolódik. Ebben a blogbejegyzésben megnézzük, hogy mekkora az átlag méret, elmondjuk, hogy egyébként miért nem a méret határozza meg, hogy jó szerető vagy-e, és adunk tippeket arra, ha kicsi a farkad, milyen praktikákat érdemes bevetned az ágyban.

Mivel a pornófilmekben többnyire hatalmas méreteket látni, ezért sok pasi azt hiszi, hogy az övé bizony kicsi. Holott korántsem a pornósztárok óriási méreteihez kéne hasonlítania magát. Ugye, a pornófilmek sem a valóságot mutatják: ahogy nem onnan tanulunk meg vezetni, a valóságban létező intimpillanatokat sem a felnőttfilmekben szereplők viselkedése és kinézete alapján kéne megtanulnunk. Persze, tudjuk, hogy könnyű mondani, de nehéz átkattintani a fejünkben lévő elvárásokat egy pillanat alatt. Most megpróbálunk ebben segíteni.

MEKKORA AZ IDEÁLIS ÉS MEKKORA A KIS MÉRET?

Erre egy mondatban az a válasz, hogy “attól függ, kinek mi”.

Vannak mindenféle kutatások a pénisz méretéről, de mivel ezek sokszor önbevalláson alapulnak, nem tudhatjuk pontosan, hogy valóban 13 centiméter-e az átlagos méret. Lehet, hogy a partnernek a 13 centiméter is nagy, a saját méretei miatt. De az is lehet, hogy valakinek a 13 centi nagyon kicsinek számít, szintén a saját méretei miatt. Tehát valójában sokkal fontosabb a méretbeli egyezés a partnerek között, mint a farok mérete.

Kattints ide a folytatásért!

Védekezz a nemi úton terjedő betegségek és a nem kívánt terhesség ellen Masculan óvszerekkel! Látogass el a webshopba, de előtte iratkozz fel a hírlevelükre az azonnali kedvezményért!

Ezt a cikket a Masculan Hungary támogatta. Kövessétek őket TikTokon is hasznos, gyakorlati tippekért!

Print Friendly, PDF & Email