Mindenki normális

Szextelefon: “Nyúlj magadhoz, vetkőzz le, és nyögdécselj közben!”

szextelefon, szexsuli

“Egy sztiptzíbárban voltam sminkes, és az egyik lány folyton arról beszélt, hogy milyen jó otthonról dolgozni, és milyen sok pénzt  lehet keresni szextelefon operátorként. Először azt gondoltam, hogy biztosan nem tunám csinálni, de végül felhívtam egy ezzel foglalkozó céget, hogy érdeklődjek a részletekről. Azt gondoltam, biztosan illegális az egész, aztán kiderült, hogy nem az.

Az emberek telefonálnak, a menüből kiválasztják, hogy mit szeretnének, én akkor jövök a képbe, ha az “Éppen hogy legális” menüpontot választják, akkor eljátszom, hogy nemrég töltöttem be a tizennyolcat.

Otthonól dolgozom, felhívok egy számot, beütöm a kódom, és már irányítják is hozzám a hívásokat. Ha leteszem a telefont, az azt jelenti, hogy befejeztem a munkát aznap. Átlagosan heti 1200 dollár körül keresek. (Ez átszámítva 300 ezer forint körül van.)

Az, hogy otthon dolgozom, nem jelenti azt, hogy pizsamában ülök egész nap, nem. Csinosan felöltözöm, magassarkú, smink. Szeretem szexinek érezni magam, hogy hangulatba kerüljek. Egyébként ez egy színészi munka, egész nap karaktereket kell kitalálnod, és az ő bőrükbe bújnod. Persze az általános az, hogy az ügyfelek ragaszkodnak a jó, régi klasszikus telefonszexhez, vagyis a “Nyúlj magadhoz, vetkőzz le, és nyögdécselj közben”-hez.

Napi nyolc órán keresztül hallgatom a maszturbáló férfiakat,

és azt hiszem, engem már semmi nem tud meglepni, aztán telefonál valaki egy teljesen szokatlan fantáziával. Van egy pasi, akinek az a kérése, hogy csináljak úgy, mintha egy kövér mókus lennék, aki ugrál a fákon, akarja hallani a hangját. Fogalmam sincs, milyen a mókus hangja, ilyenkor el kezdem kérdezgetni: Meg tudnál tanítani, hogyan kell? Van otthon mókusod? Dobnál nekem egy mogyorót?”

Egy másik kliensem “adult baby”, vagyis pelenkafétise van. Részletesen elmeséli, hogy mit evett, és én is olyanokat mondok, hogy “Úgy látom répát és kukoricát is ettél!” – persze ez nagyon gusztustalanul hangzik, de csak beszélgetünk. Néha az anyukáját hiányolja, aki meghalt, és olyankor eljátszom, hogy az anyukája vagyok.

Van olyan, akinek “megtermékenyítés fétise” van. (Ha van erre jobb magyar kifejezés, írjátok meg!) Az első mondata mindig ez: “Gyereket akarok csinálni neked!”, én csak annyit kérdezek: “Fiút vagy lányt?”.

A telefonálók hatvan százaléka csak beszélgetni akar valakivel, és egyáltalán nem kerül szóba a szex: politikáról, a munkájukról vagy sportról beszélgetünk. Néha nagyon megsajnálom őket, mert nekik tényleg nincs kivel beszélgetni.

Kattints a képre!

Ugyanakkor a munkád legfontosabb része, hogy tudj beszélgetni, és minél hosszabb ideig beszélgess valakivel, minél tovább tarts a vonalban. Attól függ mennyit keresel, milyen sokáig tudsz beszélgetni, milyen sokáig tudod vonalban tartani a klienst.

Néha azon kapom magam, hogy felizgulok munka közben, ha valakinek szexi, férfias hangja van, és a szexfantáziája is tetszik, néha viszont nagyon megterhelő érzelmileg, ha valakinek nagyon sötét vágyai vannak. Ha pedig már túl sok, leteszem a telefont, és iszom egy kávét vagy elmegyek edzeni.

Most épp nem járok senkivel és boldog vagyok. Az exeim általában féltékenyek szoktak lenni, hogy másik férfiakkal beszélek, pedig az ügyfelem nincs is ott, nem is találkozunk, és az egész csak egy színház. Viszont az, hogy a barátom hallgasson munka közben, kizárt, nem tudnám elengedni magam.

Azt, hogy mivel foglalkozom, csak a nyitott embereknek mondom el, mert ha meghallja valaki, hogy szextelefon operátor vagyok, azonnal elítélnek. Az apám például nem tudja, az anyukám igen. És milyen munkával keresel ennyi pénzt otthonról? Szeretnék majd egyetemre menni, és ezzel a munkával megtehetem.”

A cikk eredetije a brit Cosmopolitanben jelent meg.

Borítókép: Unsplash

Print Friendly, PDF & Email