Szex.Art

Tojássárgája nem volt még ilyen szexi

sandino tojássárgája csókolózás

Csak akkor nézzétek meg ezt a három perces erotikus kisfilmet, ha bírjátok a sploshingot, vagyis ha a szex és a kaja keveredik. A NOWNESS-ről már korábban is hoztam pár videót, ezt a Francisco Sendino rendezte foodtruckos tinédzser csókolózást is ott találtam. De nézzegessétek nyugodtan ezt az oldalt, biztosan találtok olyat, ami tetszik.

Két fiatal műszak után, takarítás közben mit is tehetne, hát összejönnek, legalábbis csókoloznak. Közben pedig feltörésre kerül egy tojás – szép magyar mondat. A rendező szerint ez a tinédzseri bizonytalanság szimbóluma, már a tojássárgája, de döntsétek el ti, hogy mit éreztek, miközben nézitek. Simán lehet, hogy szerintetek ez gusztustalan, de az is rendben van, ha tetszik.

Én a fantáziát bírom az egészben, hogy a csókolózásba behoz egy apróságot, egy szokatlant. Szóval, ha a partnered is benne van, bármit kipróbálhattok.  A szexben pont az a jó, hogy lehet játszani bármivel, ami jólesik. Szóval váltsátok a fantáziálást valóságra -persze közös beleegyezéssel!

Egyébként ez a három perces erotikus kisfilm tisztelgés, konkrétan remake-je az 1985-ös japán westernparódia hasonló részének, a Tampoponak.

A filmet itt tudjátok megnézni:

Sendino: Exchange from NOWNESS on Vimeo.

 

 

Borítókép/Sendino:Exchange

Print Friendly, PDF & Email