Szex.Teszt

Vibrátorteszt: Satisfyer Wand-er Woman

neményi márton satisfyer

MIELŐTT ELOLVASSÁTOK A TESZTET: azt mindenképpen tudjátok, hogy ezt a vibrátort a vagyaim.hu szexshoptól kaptam, hogy próbáljam ki és írjak róla. Előtte megbeszéltük, hogy én valóban azokat a dolgokat írom a kütyüről, amit gondolok, meg tapasztaltam, ha valami nem tetszik azt is beleveszem, mert úgy korrekt, és fordítva is – természetesen, ha valami nagyon tetszik, azt sem hagyom ki. Nem kaptam érte pénzt, hogy teszteljem ezt a Satisfyert, ugyanakkor ti kaptok kedves olvasók egy vibrátortesztet, enjoy <3

Szóviccel nálam sok mindent el lehet érni, és amikor megláttam a Wand-er Woman feliratot a gigantikus dobozon, muszáj volt kaján vigyorral lőnöm róla egy képet, és elküldenem néhány szóviccre mindig vevő barátomnak. Szóval a gigantikus doboz…amikor először megláttam, hogy mekkora ez a kütyü, bevallom kicsit elszégyelltem magam, mert még életemben nem próbáltam ilyen gigamasszírozót. Most ne röhögjetek, mert ez tényleg egy masszírozó is – a csiklódon kívül tényleg használhatod mondjuk a nyakadra. (És ugye minél több funkciós valami, annál fenntarthatóbb – legalábbis ez is egy szempont.)

Most, hogy láttam ezt a Satisfyert, rájöttem, hogy én eddig tényleg a nagyon kis diszkrét szexkütyük birodalmában utaztam, olyanokban, amelyek elfértek a tenyeremben, na, ez nem olyan kategória. Nemrég egy fotózáson mondta egy havernőm, hogy higgyem el, eljön az a szexkütyükorszak, amikor majd jöhet a kékeres vibrátor is, meg a méretes…

Mielőtt kipróbálnád, mindenképpen töltsd fel  – az USB mágneses töltőt a “macbookosok” imádni fogják – ne csináld azt, amit én, hogy nem voltam előrelátó, és rávetettem volna magam azonnal – végülis a töltőn lévő vibrátor valahol előjáték:) A másik pedig, amit mindenképpen készíts be  – előre kibontva – az a síkosító. Tudjátok, én imádom, és ha azt hiszitek, hogy nincs rá szükségetek, akkor is jól jön. Inkább csússzon, mint ragadjon…

Bevallom őszintén, megnéztem a használati útmutatót , hogy egészen konkrétan hogyan is KELL használni, de közben rájöttem, hogy itt nem lehet hibázni, szóval ahogy jólesik… Izgathatod vele a csiklódat, de ha szeretnéd a puncidba is dughatod – vagy a partnered. (Nemrég írtam egy pornó minisorozatról, ott is ügyesen használnak közösen egy ilyet..) Ami még plusz benne, hogy nemcsak a masszírozó fejes részét használhatod, hanem a fogantyút, a másik felét is. Az egyik ismerősöm szokta poénból mondani, hogy minden szexjáték, ha elég bátor vagy (..azért ezt ne vegyétek biztatásnak!..) – ebben az a jó, hogy  nem kell bátornak lenni, mert ez egy szexkütyü.:)

Mielőtt bevetek egy vibrátort, mindig megtaperolom, és megszagolgatom. Szeretek szagolgatni, de szexjátékot pláne azért is érdemes, hogy valóban jó anyagból legyen. A Satisfyer bőrbarát szilikonnal van borítva – onnan tudhatjátok, hogy tényleg bőrbarát egy szilikon, és tényleg szilikon, hogy nincs olyan műanyag szaga, mint egy Barbie baba hajának vagy néhány fast fashion ruhaüzletnek.

Nagyon egyszerű kezelni: van rajta egy ki-bekapcsoló gomb – ezzel tudod a rezgésmódokat is változtatni – illetve van még rajta egy plusz és egy mínusz jel – ez elég egyértelmű. Ha bírod még a tempót, akkor bébi, ne vedd le az ujjad a plusz gombról! 10 rezgésmódja van 5 erősségi szinttel, az már ötven.

Na, szóval én vagyok az, aki minden szexkütyüt azonnal maximumra állít  – az Instán biztos láttatok már poénkodást az érzékeny, 8000 idegvégződéssel rendelkező csiklóról és a nőkről, akik kvázi ennek ellenére eszeveszetten maszturbálnak – that’s me…Hihi, legalábbis eddig én voltam, mert a Satisfyer egy másik szint. Rögtön a legnagyobb fokozattal kezdtem, és piszok hamar elélveztem. Külön finomság, hogy közben Nobel-díjas tudósokra gondoltam (Sorry, Szent-Györgyi Albert), vagy legalábbis arra, hogy végtelenül komoly elismerés illetné meg azokat, akik csodavibrátorokat találnak fel…

KINEK AJÁNLOM?

Azoknak ajánlom, akik szeretnek játszani, szeretnek többféle pózt kipróbálni, mert a mérete miatt sok benne a lehetőség. Üvöltve lovagolhatsz rajta órákon keresztül is, ha bírod. Ugyanakkor meg, ha rapid orgazmusra van szükséged, ezzel a kütyüvel nagyjából 15 másodperc alatt megoldható. Leginkább otthonra ajánlom, ez nem az a vidd magaddal át a reptéri kapun darab. És mivel van benne energia bőven, azért nem a leghalkabb, de az összhatást nézve itt a Szexsulin abszolút jó szívvel ajánlom.

Ha kíváncsi vagy a Satisfyer Wand-er Woman-re, akkor itt találod meg róla a részleteket: garanciáról, tisztításról, a pontos méretéről, és ilyesmikről.

Borítókép: Neményi Márton

Print Friendly, PDF & Email