Szex.Tippek

Szexting alapok, hogy ne legyél ócska

szexting

“Széttártam a lábam, befotóztam, csináltam belőle egy iszonyú menő montázst a pasimnak, ha már a MOME-n végeztem. De neki le sem esett, hogy mit lát a képen” – mesélte egy barátnőm és én ekkor hallottam életemben először csajtól azt, hogy kvázi meztelen fotót küldött magáról valakinek. Ezen felbátorodva – bár egyébként utólag abszolút nem értem, hogy ezen a sztorin miért bátorodtam fel – gondoltam, hogy óriási művész leszek, és ha már tévénél dolgozom (ez 2009 környékén lehetett) az aktuális fákkbádimnak csinálok valami oltári szexit. Felvettem, ahogy tolom le a bugyim és összevágtam egy vörös fényárban úszó jelenetet, amiben mindig csak olyan, mintha venném le a bugyim, de konkrétan sosem veszem le. Én hülye csomót dolgoztam rajta, mintha a legalább a Golden Globe-ra készülnék vele…És amikor válaszul egy semmire nem való faszverős videót kaptam vissza, hát, nem éreztem azt, hogy most azonnal ráülnék…

Ezzel az egésszel csak annyit akarok, hogy a szexting is olyan, hogy egyáltalán nem mindegy, hogy kivel csinálod. Arról, hogy mennyire biztonságos vagy éppen nem az egész műfaj én most nem írok, de egy korábbi Dívány cikkben szépen le van írva, hogy hogyan ne legyél felelőtlen kis buta, ha szextingre adod a tested.

Én most inkább Erika Lust szexting tanácsai nyomán a műfaj szépségeiről írnék, mert van benne. Kell hozzá érzelmi intelligencia szépen. Konszenzus meg pláne!

  1. MINDIG, DE MINDIG CSAKIS KÖZÖS BELEEGYEZÉSSEL, ELŐRE TISZTÁZVA SZABAD BELEMENNI.
  2. KEZD LASSAN, ÉPÍTSD FEL, TUDOD, EZ VALÓJÁBAN ELŐJÁTÉK!
  3. VEDD ELŐ A KÖZÖS SZEXI EMLÉKEKET – HA VANNAK – ÉS IDÉZZÉTEK FEL ŐKET KÖZÖSEN.
  4. ÍRD MEG A PARTNEREDNEK, HOGY MIT SZERETSZ A TESTÉN!
  5. ÍRD MEG A PARTNEREDNEK, AMIBEN JÓ!
  6. OSSZÁTOK MEG EGYMÁSSAL A FANTÁZIÁITOKAT!
  7. MONDD EL, TE MIT CSINÁLNÁL VELE!
  8. SŐT, KÉRDEZD MEG, HOGY Ő MIT CSINÁLNA VELED!
  9. LÉGY BEFOGADÓ ÉS LELKES! NE RÖHÖGD KI A MÁSIKAT!
  10. HA MÁR ÜGYESEK VAGYTOK, AKKOR NYUGODTAN MENJ BELE A RÉSZLETEKBE! MINÉL TÖBB RÉSZLET, ANNÁL JOBB!

Nézzétek csak, itt van néhány példa is, ami kedvetek szerint behelyettesíthető!:) Kicsit béna így, de körítéssel működik!:)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 18+ (@sz.exsuli)

Borítókép: by Szexsuli

Print Friendly, PDF & Email