Szex.Teszt

Vibrátorteszt: vibrátor azoknak, akik szeretik, ha jól megpakolják őket

vibrátor, vibrátorteszt, lolipop

MIELŐTT ELOLVASSÁTOK A TESZTET: azt mindenképpen tudjátok, hogy ezt a vibrátort a Lolipop szexshoptól kaptam, hogy próbáljam ki és írjak róla. Előtte megbeszéltük, hogy én valóban azokat a dolgokat írom a kütyüről, amit gondolok, meg tapasztaltam, ha valami nem tetszik azt is beleveszem, mert úgy korrekt, és fordítva is – természetesen, ha valami nagyon tetszik, azt sem hagyom ki. Tehát ezt a cikket a lolipop.hu szponzorálta, a cikkben egy California Dreaming  Valley Vamp újratölthető csiklóvibrátorról írok. 

Én azokat a vibrátorokat szeretem, amelyek nem hasonlítnak f@szra. Valahogy nekem az, hogy rajta vannak az erek, nem jön be, viszont azt, ha valaminek már ránézésre puha, finom a borítása, nagyon szeretem. 

Az első benyomás: Valley Vamp csiklóvibrátor

Nagyjából ugyanazt csinálom az új könyvekkel és az új vibrátorokkal: alaposan megfogdosom és megszimatolom őket. A könyveknél itt meg is állok, legalábbis a továbbiakban olvasom őket:D Igazából ilyenkor arra vagyok kíváncsi, hogy van-e kedvem az adott szexjátékhoz, van-e ahhoz kedvem, hogy hozzám érjen “odalent”.

TIPP:

Egyszer egy szakértőnél olvastam, hogy onnan lehet megállapítani egy szexjátékról, hogy milyen a szilikon borítás rajta, ha megszagolod. Ha nagyon műanyag szagot érzel rajta, akkor nem orvosi vagy prémium szilikon. 

A Valley Vamp a leírása szerint hipoallergén, prémium szilikon borítású, és ez szerencsére megállja a helyét, mert valóban nincs illata, se szaga, és ráadásul  jó megérinteni. Láthatjátok a képen, hogy guszta a csomagolása, szép kompakt az egész, luxi ajándéknak is elég jó.

Mit tud?

  • Ez egy nyuszivibrátor, vagyis van maga a vibrátor része, amihez kapcsolódik egy külön csiklóizgatófej rész, ezt nevezik “nyuszinak”.
  • 3 különféle sebességgel rezeg a vibrátor rész, és 3 különféle beállítása van a nyuszi résznek.
  • Maga a vibrátor 11, 5 centi hosszú és 3,6 centi átmérőjű.
  • A nyuszi rész nemcsak rezeg, hanem kicsit ide-oda mozog is.
  • Három gomb van rajta: egy ki-bekapcsoló, egy a nyuszinak és egy a vibrátornak. Nagyon hamar meg lehet tanulni, nem bonyolult.
  • Egyszerű tölteni. Amikor kivettem a dobozból le volt merülve, de pár perc töltés után már simán tudtam használni. Jó, egyébként jellemző rám, hogy azonnal ki akarom próbálni, lusta vagyok elolvasni a használati utasítást. Légyszi, ti ne legyetek türelmetlenek – olvassátok el mindig, hogy mit írnak mellé, mert egyébként tényleg vannak hasznos dolgok a használati utasításokban. 
  • Amikor megláttam, hogy lassabb üzemmódban 2 és fél órát bír, erőteljesebb rezgésre állítva pedig 30 percet bír egy töltéssel, felröhögtem, mert én biztosan nem bírok ennyit egyszerre. 
  • Ha szereted a zuhany alatt vagy kádban tölteni az idődet, akkor szuper hír, hogy magaddal viheted, mert vízálló. Szóval tényleg nem cseppálló, hanem víz. 30 percig bírja akár egy méter mélyen. Hű, egyébként nagyon kíváncsi lennék, hogy valaki használta-e már egy méterrel a víz alatt.:D
  • Ahogy a szilikon borítású kütyük egy része, ez is hamar felveszi a testhőmérsékletet. 
  • Csak vízbázisú síkosítóval használjátok, mert a szilikon alapú síkosítók károsítják a kütyüt!
  • Szép, masszív darab, ez nem az a kis utazós, elrejtős fíling, ugyanakkor pedig nem hangos. Azt nem írtam az elején, hogy amikor megtapintom és megszimatolom az első találkozásnál az új vibrátort, azonnal bekapcsolom, mert ha hangos, az nálam egy no go. Számomra eléggé kiábrándító. Ez a konkrét darab szerencsére diszkréten zümmög, még a legnagyobb fokozaton is.

Hogyan használd ezt a nyuszivibrátort?

Sok síkosítóval és lassan állj neki – legalábbis én így kezdtem – hogy ki tud próbálni anatómiailag mennyire passzol hozzád. Nyilván nem vagyunk egyformák, nem egyforma a puncink, nem egyforma távolságra van a csiklónk a bejárattól. Van egy protipp: először még ne is kapcsold be, csak rezgések nélkül érintsd magadhoz: akár a mellbimbódat is simogathatod vele, szóval nyugodtan érintsd meg vele bármelyik testrészedet bekapcsolás nélkül. Adj időt az ismerkedésre a szexkütyüknek is!:D 

Ami nagyon-nagyon fontos, hogy ha behatolás nélküli csiklóizgatással szoktál önkielégíteni, duplázd meg a saját előjáték idődet, hogy valóban könnyed és élvezetes legyen a behatolás. Akár relaxálhatsz is előtte, oké, tudom, nincs időd órákat maszturbálni, de szuper fontos, hogy valóban ellazult legyen a tested a nyuszi bevetése közben.

Ha már megismerted a méretét, a fogását, szóval magabiztosan mozogsz vele, akkor kapcsold be! Kipróbálhatod, hogy először csak a nyuszit vagy csak a vibrátor részt kapcsolod be, itt végigmész a három fokozaton. Aztán ezt megcsináhatod azzal a résszel is, amit még nem kapcsoltál be, így beállíthatod a saját intenzitás koktélodat.

Próbáld ki több pozícióban: nekem nehezebben ment vele megtalálni az ideális elhelyezkedést, de nem vagyok profi nyuszis. Szóval tényleg érdemes próbálgatni, és nem rutinból lenyomni vele egy masztit, mert sok lehetőség van benne.

Kiknek ajánlom?

Én azoknak ajánlom, akik már eléggé szexmagabiztosak, vagyis ismerik a testüket, tudják “hol szeret a cápa”.:D És legfőképp azoknak ajánlom, akik kedvelik a behatolást, sőt tovább megyek, kedvelik, ha jól megpakolják őket. Főleg egyedüli játékra van kitalálva szerintem, ez nem az a tipikus közös játékszer, egyszerűen azért, mert nagyon figyelni kell rá, hogyan kezeli az ember a partnerén a két külön részét. Persze, ha nagyon jól kommunikáltok és ismeritek egymás testét, de nagyon jól, akkor ki lehet próbálni.

Azoknak is ajánlom, akik szeretnének valami új érzést megtapasztalni. Itt ezt most arra értem, hogy sokan hajlamosak mindig “ugyanúgy” önkielégíteni, ugyanazokkal a mozdulatokkal, ami egy idő után uncsi lehet. (és azért sem jó, mert ha megszoksz egy begyakorolt mozdulatsort egyedül, nehezebb dolog lesz partnerrel elérni az orgazmust.) 

Kicsivel több mint 30 ezer forint, ezért sem ajánlom kezdővibrátornak, viszont, aki haladó és készen áll arra, hogy a csiklóját kívülről és belülről is izgassa, és imádja a teltség érzését – nem a kajakómára gondolok – annak klasszul beválhat a szexjáték gyűjteményébe.

Print Friendly, PDF & Email