Szex.Teszt

“Olyan élményt nyújt, amit egy szimpla kézzel végzett önkielégítés sosem fog” – prosztatavibrátor teszt

PROSZTATAVIBRÁTOR TESZT

Elöszőr is nem én írtam ezt a prosztatavibrátor tesztet – egyszerűen azért, mert nincs prosztatám. Régóta vadásztam olyan pasira, aki vállalna ilyen szexkütyü tesztet, de hiába utalgattam kedvesen a prosztatájukat nagyon kedvelő ismerőseimnek, nem jelenkezett senki. Legalábbis eddig:) Én a magyar internet sötét világában nem találtam ilyen tesztet, persze attól még akadhat. De az általános tapasztalatom az, hogy a csajok sokkal bevállalósabbak és szívesen tesztelnének vibrátort, a férfiak inkább hallgatnak. Persze, értem, hogy ott a társadalmi nyomás meg a prosztataizgatás óriási tabu, pedig van rá igény – teljesen mindegy, hogy heteró -vagy meleg fronton.

Szóval óriási tapsot érdemel az a bátor Szexsuli férfiolvasó, aki írt, látott és győzött. A vagyaim.hu küldött a Szexsulin keresztül egy titokzatos vidéki nagyvárosba a prosztataizgatásra vágyó ismeretlen férfinek egy szép darabot: egy fekete Rebel Surge maszturbátort prosztatavibrátorral. 

(Ha szeretnétek fotón is látni a cuccot, akkor kattintsatok az előző linkre!)

Az még fontos, hogy én nem kaptam ezért pénzt, és a tesztelő sem, viszont a prosztataizgatót megtarthatta. Ti viszont kaptok egy unikális szexkütyütesztet cserébe – enjoy!

Itt is van tessék, olvassátok el, milyen egy prosztatavibrátor:

“Először is leszögezném: anális- és prosztatatigatók terén nem vagyok kezdő. Mindezt amiatt kívántam megelőlegezni, hogy aki először gondolkozik prosztata cucc vásárlásán és használatán, tudjon róla, hogy tapasztaltként írom ezeket a sorokat.

Amikor a szexsuli.hu által a vagyaim.hu jóvoltából lehetőséget kaptam a tesztelésre, izgalomba és zavarba is jöttem, – mégis csak új termék, másoknak be kell számolnom a tapasztalataimról, mindezt úgy, hogy tulajdonképpen egy intim helyzetet kell részleteznem. De hamar feleszméltem, hogy igazából pont ilyen (vagy hasonló) beszámolókat olvasnék szívesen azért, hogy reális képet kapjak egy olyan különleges termékről, amit hosszú távra választok örömszerzés céljából.

Amire számítani kell: a képhez képest a termék sokkal nagyobb, mint ahogy gondolnánk. Nekem maszturbátorral még nem volt dolgom, így meglepődtem a nagyságán. Elsőre nagy, műanyag fekete rideg valamit tartottam a kezemben, de közben bennem volt a vágy, hogy azonnal kipróbáljam, vagy legalábbis játsszak vele.

Különleges eszköz, extra élvezet

Tulajdonképpen egy műanyag maszturbátor van összekötve anális, rezgős prosztatapluggal, amit elméletileg (a gyártó szerint) összekötve, egyben kell használni. A plug közepes méretű, nem nagy, de nem is kicsi, így akár a kezdők is élvezettel tudják használni. A rezgése kifejezetten jó és intenzív, de ebből fakadóan nem is csendes. Így inkább a titkos használatát nem javaslom. Síkosító és ellazulás pedig a legfontosabb egy análplug használatához, de ha az megvan, akkor onnéttól kezdve garantált az extra élvezet, pláne ezzel az eszközzel.

Kipróbáltam, bejött

Először egyben próbáltam, ahogy maga a gyártó is javasolja: összekötve a maszturbátort a prosztataizgatóval. De hamar kiderült, hogy ennek sok értelme nincs. Egyrészt a maszturbátort az összekötés miatt csak bizonyos fizikai és mérethatárokon belül lehet használni (például, ha a makkodat izgatnád a maszturbátor nyílásával, az összekötéskor esélytelen), másrészt nincs semmilyen valós, elektronikai összeköttetés az análplug és a maszturbátor közt. Így összekötés nélkül folytattam a próbát.

A plug, ahogy fentebb is írtam, közepes méretű, így teljesen kitölti az embert, emellett pedig a maszturbátort állva, tükör előtt vagy fekve az ágyon is lehet használni az análpluggal egyidőben. A maszturbátor az egyszerű külcsínhez képest meglepően minőségi kialakítással bír belül: belül puha, stimuláló gömbökkel rendelkezik, melyek ki-bemozgatáskor intenzív masszázzsal kényeztetik a péniszt. 

Tippek

Érdemes használat előtt meleg vízzel átmosni a kivehető betétet, majd akár túlzóan soknak tűnő síkosítót használni, akkor ugyanis az élmény szinte semmihez sem fogható, – miközben rezeg a prosztataizgató is. Lágy melegség, extra síkosság, tövig hatoláskor és visszahúzáskor meglepő vákuum, közben intenzív prosztataizgatás… Olyan élményt nyújt, amit egy szimpla kézzel végzett önkielégítés sosem fog – a másik kézzel sem.

Ajánlom azoknak, akik valami újdonságot vinnének a szexuális életükbe; az eszközt párban is lehet használni, de ez alapvetően az egyedüli maszturbációra és annak különlegesebbé tételére lett kifejlesztve, amire maximálisan alkalmas.”

Borítókép: Rebel/Szexsuli

KATT IDE A KORÁBBI SZEXKÜTYÜ TESZTEKÉRT SZEXSULIN!

 

Print Friendly, PDF & Email