Szex.Teszt

Gyere és tesztelj újhullámos vibrátort!

tesztelj, satisfyer, vibrátor

Képzeljétek, izgalmas dolog történt velem, pontosabban a Szexsulival. Klassz együttműködésbe kezdtünk a kenyeztetes.hu-val: vibrátortesztelőket keresünk! Leírom, hogy egészen pontosan, hogy működik ez a dolog, és ha megtetszettek a feltételek, jelentkezz!

Először is mutatom, hogy melyik vibrátort próbálhatod ki és természetesen meg is tarthatod aztán!

SATISFYER 2 NEXT Csiklóizgató 

Jaj, én már nagyon régóta ki akarom próbálni ezt a típust, mert ő nem egy klasszikus vibrátor, nem rezeg, hanem a levegőhullámok pulzálását használja fel. Ha a nevére klikkeltek, akkor többet is megtudhattok a Satisfyerről. A lényeg, ha kisorsolunk, hogy legyél a tesztelőnk, akkor megtarthatod a csiklóizgatót of korz:) de ezt már írtam.

Mire számíts, ha vibrátortesztelőnek jelentkezel?

  1. Részünkről teljes diszkrécióra: vagyis sehol nem tesszük közzé a teljes nevedet vagy semmi olyan adatodat, amivel beazonosítható lennél mások számára. Szóval ez ne tartson vissza a jelentkezéstől! Ami fontos: akkor vehetsz részt a tesztben, ha elmúltál 18 éves.
  2. Ha jelentkezel, vállalod, hogy a 14 nap alatt legalább ötször kipróbálod a terméket…
  3. …és vállalod azt is, hogy az általunk összeállított kérdéssorra válaszolsz a termékkel, a termék használatával kapcsolatban. Például olyan kérdésekre számíhatsz, hogy milyennek találod a termék külalakját, a tapintását? Értékeld 1-10-ig, hogy mennyire volt élvezetes a használat? 
  4. Azt is szeretnénk kérni tőled, hogy a 14 napos tesztidőszak után 3 napon belül küldd vissza a válaszaidat, ami a Szexsuli oldalán és Instagram oldalán, illetve a kenyeztetes.hu blogjában jelenik majd meg.
  5. Arra kérünk, hogy készíts egy jó minőségű fotót a termékről a kezedben vagy virágok között, bárhogy, ahogy neked jólesik – a fotót a cikkekben és az Instagramon használjuk majd fel.
  6. A jelentkezés feltétele pedig csupán annyi, hogy kövesd az Instagramon az oh_sulit és az izgalmaskenyeztetes oldalát is; és írj kommentben egy “Oké”-t az oh_suli Instagram oldalára, de írhatsz közvetlen üzenetet is Instán vagy a szexsuli@szexsuli.hu címre is megírhatod, hogy tesztelnél.
  7. Jelentkezés határideje: 2019. szeptember  20. (péntek) Másnap, szeptember 21-én sorsolom majd ki a random.org segítségével a három tesztelőt, akivel külön üzenetben veszem fel a kapcsolatot.
  8. És ne feledd, cserébe a tesztelésért a tiéd lehet egy izgalmas csiklóizgató termék! <3

Kattints a képre!

 

Print Friendly, PDF & Email