Szex.Tippek

Mások szexuális élete: Adi Londonban

szex, iszlám

Én nagyon szeretek belelátni más kultúrák, hogy csinálják ezt a párkapcsolat-szex dolgot. Ezért is imádom annyira Christiane Amanpour hat részes dokumentumfilm sorozatát, a Sex&Love around the World-öt – Netflixen tudjátok megnézni. Szóval nagyon megörültem, amikor rátaláltam a pleasuremaps oldalára, ahol bárki elmesélheti a szexuális életének történetét. Ahova születsz az nemcsak  – mondjuk – az iskolázottságodat, a társadalmi közeget, ahol élsz – határozza meg, hanem azt is, hogyan hogyan ismerkedhetsz, hogyan szexelhetsz, vagy akár azt is, hogy megfoghatod-e az utcán a partnered kezét.

Olvasd el a 31 éves, Londonban élő pakisztáni taxisofőr, Adi történetét!

“Pakisztánban kezdődik a történet, ahol az iskolában – amikor már ötödikesek lesztek – külön osztályba járnak a fiúk és külön osztályba a lányok. Így én nem igazán beszélgettem a lányokkal és nagyon szégyenlős voltam velük. A középiskolában sem mertem közeledni hozzájuk. Aztán 17 éves koromban apánk úgy döntött, hogy Londonba költözünk. Teljesen másik közegben találtam magam: új ország, új emberek. Főiskolára kerültem, ahol persze voltak nők, de köszönni sem mertem nekik. Aztán azért szerencsére itt már muszáj volt kommunikálnom csajokkal, de az egyetemig nem történt köztem és egy nő között semmi.

Az első barátnőm bangladesi volt. Ő kérte le a számomat, mert a többiek mondták neki, hogy borzastóan szégyellős vagyok, nem fogok vele beszélgetni. És végül beszélgettünk, ez hatalmas önbizalmat adott, egészen addig, amíg a nővére rá nem jött, hogy a bangladesi húga egy pakisztáni pasival randizik – és a bangladesi családoknak egy pakisztáni nem oké. Így megszakította velem a kapcsolatot, de ez így rendben is volt, semmit nem szerettem volna forszírozni.

Szóval a következő barátnőm is bangladesi volt, 4 évig randiztunk, de mivel ő a házasságig várni szeretett volna a szexszel, mindig megálltunk, így amikor szakítottunk 4 év után mindketten szüzek voltunk. Engem nagyon rosszul érintett a szakítás, így az anyám úgy döntött: “25 éves vagy, meg kéne házasodnod.” A szüleim mutattak pár képet, így pár hónappal később elrepültem Pakisztánba, és elvettem feleségül apám egyik barátjának a lányát.

Az első igazi szexuális élményem a feleségemmel volt, és nem volt rossz , egészen addig, amíg nem találkoztam valakivel, akivel igazán önmagam lehettem. Igen, házas voltam ekkor, a feleségemmel csak azért szexeltünk, hogy legyen gyerekünk, és egyikünk sem élvezte nagyon. Akkor tanultam meg többet magamról, amikor találkoztam egy portugál lánnyal a munkahelyemen. Minden nap hozott kávét nekem, a kávé mellé kis üzeneteket dugdosott. Először azt hittem, egyszerűen csak azért, mert a főnöke vagyok, és vissza akar ezzel élni.

Végül úgy alakult, hogy egy szállodában találkoztunk és olyan dolgokban volt részem, amiben előtte sohasem. Például sosem kaptam orális szexet, tőle igen, és elképesztő volt. 27 körül lehettem akkor. Négy órát töltöttünk egymás felfedezésével a szállodában. Ötször csináltuk!  Emlékszem, nagyon nedves volt, és én sosem tapasztaltam, láttam még ilyet.

Nem használtunk óvszert, azt mondta gyógyszert szed. Végül bejelentette, hogy terhes, borzasztóan éreztem magam, de ő csak annyit mondott, ne aggódjak miatta. Volt egy barátja, aki örült a babának. A munkahelyünkön megtudtam, hogy a barátjának nem lehetett gyereke, ugyanakkor számára sem volt biztonságos a szülés egy betegség miatt. De ő nem állt velem szóba, néztem, ahogy nő a hasa, végül elment a munkahelyünkről, de később megtudtam, hogy halva született a baba.

Lelkiismeret-furdalásom volt a családom miatt is, és önzőnek éreztem magam, de többet akartam magamnak. Az utóbbi pár évben van valakim, aki tudja, hogy házas vagyok. Vele fedeztem fel olyan dolgokat, amiről nem tudtam, hogy bennem van. Észrevettem, hogy szereti, ha nem vagyok finom vele. Megragadtam a nayakát, a haját és másnap mutatta, hogy milyen foltokat hagytam rajta. Sokkolt, de azt mondta, hogy ez tetszik neki. Olyan dolgokat mondott és ajánlott, amit előtte még soha senki. Ő volt a legnyitottabb nő, akivel találkoztam addig. Elmondta a vágyait, és megkérdezte az enyémeket. Vele próbáltam ki például az análszexet.

A feleségemmel nem vagyunk jóban, csak a gyerekek miatt vagyunk együtt. Szeretném, hogy a gyerekeim biztonságban és boldogságban nőjenek fel. És a feleségmnek nincs Londonban családja, egyedül maradna, ezt nem tudnám megtenni vele. Most 34 éves vagyok, öt nővel voltam összesen.

Amikor a feleségemmel szexelek, nincs előjáték, nincs semmi, korábban megkérdeztem, hogy mi a jó neki, mit szeretne, de ő tőlem ezt sosem kérdezte meg. Pedig, ha valakivel jó kapcsolatot szeretnél, időt kell hagyni egymás kényeztetésére.

Pakisztán muszlim ország, lekapcsolt villanynál szexelünk, nem látjuk egymás testét. Csak letolod a nadrágod, az egész a genitáliákra koncentrál. Szexelned kell és kész. Itt, Londonban nincs annyi megkötés, sokkal szabadabb lehetsz. Élvezhetitek egymást, hogyan is fogalmazzam meg. Amit mgtanultam az évek során, hogy nem élvezheted a szexet előjáték nélkül. Én személy szerint jobban szeretem, ha égve marad a lámpa. És ha marad rajtad ruha, nem érezhetitek egymás teljesen meztelen testét. Pakisztánban a feleséged kezét sem foghatod meg az utcán. Ha meglát a rendőr, le kell őket fizetned, hogy ne legyen baj belőle. Itt pedig akár csókolózhattok is az utcán, nem állít meg a rendőr.”

Az eredeti cikket a pleasuremaps-en találjátok.

Kattints a képre!

Borítókép: Unsplash

Print Friendly, PDF & Email