Szex.Teszt

Vibrátorteszt: vibrátor azoknak, akik gyengéd orálra vágynak

vibrátorteszt

MIELŐTT ELOLVASSÁTOK A TESZTET: azt mindenképpen tudjátok, hogy ezt a vibrátort a Lolipop szexshoptól kaptam, hogy próbáljam ki és írjak róla. Előtte megbeszéltük, hogy én valóban azokat a dolgokat írom a kütyüről, amit gondolok, meg tapasztaltam, ha valami nem tetszik azt is beleveszem, mert úgy korrekt, és fordítva is – természetesen, ha valami nagyon tetszik, azt sem hagyom ki. Tehát ezt a cikket a lolipop.hu szponzorálta, a cikkben egy Lelo Ola 3 csiklóizgatóról írok.

Mielőtt belevágok a csiklóizgató részletes tesztjébe, muszáj elmondanom, hogy én nagyon imádom a Lelo márkát és elfogult vagyok, mert nekem egy Lelo volt az első…. intimjátékom. Egészen majdnem 30 éves koromig nem gondoltam rá, hogy vibrátort vegyek, de  – már nem is tudom hol – talán egy külföldi honlapon szembejött velem egy fotó, amin egy csodálatos, dizájnos szexjátékot ajánlottak, és akkor éreztem először, hogy “oké, nekem ez kell.” Be is szereztem egyet, azóta már ugyanannak a típusnak a modernebb verzióját használom, abszolút a kedvenceim között van nagy becsben tartva.:)

Az első benyomás: Lelo Ora 3

Én imádom a körítést: így a nagyon elegáns, fekete doboz, átlátszó tetővel megdobbantotta  a szívem. Sajnos nincs elég helyem itthon hozzá, nagyon szívesen tartanám a polcomon is, mert jó ránézni, jó megfogni. Ha valaki nem járatos abban, hogy manapság hogy néznek ki a szexjátékok, első ránézésre nem biztos, hogy megmondaná, hogy mire való ez a guszta kis “gyűrű”.

A Lelo Ora 3 csiklóizgatóban egy kis golyó mozog az orvosi szilikon borítás alatt
A Lelo Ora 3 csiklóizgatóban egy kis golyó mozog az orvosi szilikon borítás alatt

Mit tud?

Ez a “guszta kis gyűrű” valójában egy orálszex stimulátor, vagyis úgy van kialakítva a “gyűrű” oldala, mintha egy nyelv mozogna a szilikon borítás alatt. A titkos nyelv pedig “simogatja” a csiklódat, rajtad múlik, milyen erősségűre állítod be. Bevallom, kicsit aggódtam, mert már több orálszexet imitáló kütyüt kipróbáltam az elmúlt években, és nekem egyik sem lett a kedvencem, a Lelo Ora 3 viszont jól tudja hozni az orálhoz hasonló érzést nagyon gyengéden.

Mielőtt leírom, hogy hogyan használd, összeszedtem nektek, hogy mit is tud ez a nyaló Lelo.

  • A szilikon felszíne alatt egy golyó van beépítve, ez imitálja a nyelv mozgását.
  • Ez különböző sebességgel és irányokba mozog, nagyon könnyű irányítani. Összesen 3 gomb van rajta: a középső a bekapcsoló és programváltó gomb, a két szélsővel pedig az erősséget tudod szabályozni. Akár használat közben is át tudod állítani, nem zavarja meg a szeánszt.:)
  • Összesen 12 féle verziót próbálhatsz ki vele, érdemes próbálgatni, hogy megtaláld a kedvencedet. Bevallom, én általában mindig ugyanazon a fokozaton szoktam használni a vibrátoraimat. Ugye, ha egyszer megtalálod az igazit, nem akarsz rajta változtatni!:)
  • TIPP: ismeritek a stimuláló géleket? Különböző árkategóriákban találtok olyan kiegészítő géleket, amelyek nagyon tudják fokozni az orgazmust. A Lelo Ora 3 mellé nagyon ajánlom ezeket, mert valóban még izgibb, szexibb, erősebb orgazmus lesz a végeredménye. Ezek nem síkosítók, néha folyékony vibrátornak is nevezik őket, mert vérbőséget okoznak, van, amikor hűtenek, és van, amikor melegítenek. Tényleg nagyon extra érzés.
  • Persze, ha gélt nem is, de “sima” síkosítót mindenképp használj hozzá, ahogy minden szexjátékhoz!
  • Nekem nagyon tetszik az benne, hogy jó a fogása, kézre áll, nagyon ergonomikus, és nem fájdul meg utána a csuklóm. Nekem ez fontos, mert több évtized irodai munka után kivan a jobb kezem.
  • Említettem korábban, hogy orvosi szilikonból van, gyorsan felmelegszik bőrrel érintkezve, nincs “idegen anyag” érzés benne.
  • Természetesen nem elemes, hanem tölthető. Ha teljesen lemerül, akkor 2 óra kell az újratöltéshez.
  • Ha szeretnéd a kádban vagy zuhany alatt használni, azt is megteheted, mert vízálló teljesen.

Hogyan használd?

Ez nem egy vibrátor, bár nagyon sokan a vibrátort is csiklóizgatásra használják behatolás nélkül, hanem kifejezetten csiklóra való. Bár szerintem kipróbálhatod mellbimbón is, vagy olyan testrészeiden, ahol szereted, ha nyalogatnak vagy gyengéden megérintenek. A beépített golyó a szilikonon keresztül nagyon kedvesen simogat. Szóval ezt a Lelot egész testes élményre is használhatod, és akár a partnereden is kipróbálhatod itt-ott. Nekem ez abszolút hozza a páros élmény lehetőségét is, csak jó kommunikáció kell hozzá a partnerek között.

Kiknek ajánlom?

Én ezt kezdő darabnak is el tudom képzelni, ha nincs még szexjáték tapasztalatod, ez jó lehet megismerkedni ezzel a világgal. De ajánlom “desszert vibrátonak” is, ha már gyakorlott vagy és van több intimjátékod, de nem ismered még ezt az orál golyós múfajt. Egyedül és párban is izgalmas választás.

Előnyök

  • luxus dizájn
  • alkalmas ajándéknak
  • orvosi minőségű szilikon
  • teljesen vízálló
  • a funkciók külön-külön vagy egyszerre is használhatók

Hátrányok

  • magasabb ár
  • lehetne halkabb

 

Print Friendly, PDF & Email