Szex.Tippek

“Mondjuk, évek óta nem volt szex”

– mondta elhaló hangon cigivel a kezében, könnyes szemmel az egyik kolléganőm. Hétfő volt, munkanap, az épület előtt álltunk, ő meg hétvégén kidobta a férjét  a lakásból, mert végre bizonyítékot talált arra, hogy szeretője van.

Három gyerek, ebből kettő tinédzser, közös egzisztencia, menő ház, az elmúlt 27 év párolgott el néhány elolvasott e-mail után. Sajnáltuk, persze, hogy sajnáltuk. Ugyanakkor nem tudtam kiverni a fejemból azt a bizonyos mondatot:

“Mondjuk, évek óta nem volt szex, az én hibám” – tette még hozzá, és tényleg csak pislogtam.

Könnyű nekem, gondolhatjátok, nincsenek gyerekeim, nem tudom, milyen az, amikor gyerekei lesznek az embernek, és minden megváltozik. Ennek ellenére ismerek olyan házaspárokat, akiknek vannak gyerekei, és van szexuális életük. Mert mindketten akarják – talán ez a kulcsszó.

“Pedig én mindent megtettem”- mondta pár nappal később. És egy bizonyos szempontból tényleg mindent megtett: kettő munkahely mellett mosott, főzött, takarított mint a kisangyal. Meg, amíg ő turkálós ruhákba járt, hogy a férjének meg a gyerekeknek legyen minden, addig a férje külföldi légyottokra utazott a szeretőjével. Ja, igen a füvet is ő nyírta, meg a havat is ő lapátolta, hogy a kedves férjének meg ne fájduljon a dereka.

Szóval “A mindent, de mindent megtettem” tétele az ő szemszögéből állt is. Még ha a lelke mélyén, és elcsukló hangon beismerte “Az én hibám” – vagyis tudta ő, hogy nem szexelnek, és az nem annyira jó, de mivel azt gondolta jó asszony, és mindig van étel, amit a férje elé tud tenni, és mindig csillogó lakás fogadja, akkor majd a férjének sem kell a szex. Valami ilyesmi történt 10-20-30 évig…

Csak azért írtam ide ezt a történetet, hogy értsétek meg belőle, hogy sokszor “a mindent megtettem” rohadtul félrevisz. Beszélgessetek magatokról, meg a kapcsolatotokról nagyon sokat egymással, hogy ne évtizedek múlva derüljön ki, mit lehetett volna 10-20-30 évvel ezelőtt.

Ha pedig van tapasztalatotok a témában, amit szívesen megosztanátok velünk, írjátok meg kommentben, vagy küldjetek üzenetet a szexsuli@szexsuli.hu e-mail címre!

Borítókép: Unsplash

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.