Szex.Tippek

“Közben rákacsintok a pasimra, és az még jobban beindítja”

“Ha nem tudja elképzelni valaki, hogy milyen a szopás dugjon le a torkán egy vécékefét, és majd megtudja” – még évekkel ezelőtt hallottam ezt valami magyar adón éjszaka, ahol talán Orosz Barbival beszélgetett egy állítólagos szexológus asszony. És azt hittem hogy rosszul hallok, de egyáltalán nem hallottam rosszul, tényleg ezt mondta a szexológus asszony, akinek nagyon sajnáltam a férjét. Sajnálom még most is.

A műsor valamelyik zenei csatornán volt, tehát tinédzserek és fiatalok volt a korosztály, akinek ez a vécékefés hasonlat szólt. És valószínűleg ez nem segített senki szexuális frusztrációján. Annyira szeretném megtalálni ezt a műsorrészletet a neten, de hiába. Könyörgöm, ha valakinek megvan, küldje el a szexsuli@szexsuli.hu címre, vagy dobja be a cikk alá!

Zárt csoportokban, fórumokon nagyon sok nő ír arról, hogy ő egyszerűen gyűlöli a szopást, mert megfullad, mert sokáig tart, mert nincs jó szaga, és még ezer indok van rá. És amikor mondjuk ilyen újságcikk kerül elém, hogy 22 nő, aki elmeséli, miért nem szeret szopni, szomorú leszek.

Mert úgy érzem, kimaradnak valami jóból, valami nagyon romantikusból.

“Imádom nézni a pasimat közben, hogy mennyire élvezi, hogy mennyire jó neki” – hozott csak egy de ütős indokot az egyik barátnőm, amikor megkérdeztem tőle, hogy szereti-e az orális szexet. Nagyon egyetértek vele, mert az én nagy kedvencem közben az, hogy rákacsintok a pasimra,és tudom, hogy az még jobban beindítja. És elég fontos tényező, hogy olyan farkát szopni, akit tök szeretsz, egészen más, mint egy “öt perce felszedett vadidegenét”, vagy olyanét, akitől egyébként ezt az odaadást sohasem kapod vissza. Szóval, ha csak egy húsdarab vagy, egy masztrurbátor, aki éppen ott van, és be lehet tenni a szájába egy péniszt, hát, ott azért nem csoda, hogy sok élvezet nincsen benne.

Semmiképpen nem akarok kádéenpésnek tűnni, pláne mert elég távol áll tőlem Semjén Zsolt gondolatvilága, és lehet az öt perce felszedett vadideggel is óriási szexben lehet részed, mert szikra, fantázia, önzetlenség, minden van. De mondjuk, ha valaki bármelyik szórakozóhelyen berángat a vécébe, és már nyomná is a fejedet a farkára, nem biztos, hogy az a  világ legjobb kombója lesz. De ha az a titkos fétised, hogy imádsz vadidegeneket leszopni idegen vécékben, ki vagyok én, hogy elítéljelek. (Ugyanitt, óvszerben csináld, mert ez egészségügyileg nagyon kockázatos!)

Borítókép: Unsplash

http://www.szexsuli.hu/2018/12/16/sikositoteszt2000forint-korul/

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.