Szex.Egészség

Ismerjétek meg Tomit, aki kéretlenül küldözgeti a farkát másoknak!

dickpic

Én nagyon büszke vagyok a Szexsuli olvasókra, vagyis rátok, mert az elmúlt másfél évben, mióta létezik az oldal, tényleg csak normális üzeneteket kaptam. Tök kedves biztatásokat, meg jó felvetéseteket vagy kérdéseket. Írtok arról, ha valami eszetekbe jut mondjuk egy Insta Story-ról, vagy küldtök üzenetet arról, hogy milyen témák érdekelnétek benneteket, vagy érdeklődtök, hol találtok rendes szexpartnert.:)

Még pár hónapja mondtam valakinek, hogy “Képzeld, a Szexsulira még tényleg nem küldött senki faszos képet!”, és jól ki is röhögött, és közölte, “Várjál, amíg több követője lesz az oldalnak, aztán megtalálnak vele..”

És aztán jött Tomi…

,aki időt és energiát nem kímélve lefotózta a farkát, és rányomott a ‘send’-re.

Szóval ezzel így ő lett a Szexsuli első farka.

Külön köszönöm az Instagramnak, hogy lehetővé teszi a büntetlen dickpic küldözgetést – igaz, letakarta a képet, de nem azonnal. Milyen jó lenne, ha lenne olyan funkció, ahol megkérdez engem az Insta (vagy bármelyik social média), hogy X. szeretne neked a farkáról küldeni egy fotót – akarod-e vagy elő ne forduljon. A kettős mércék nem a kedvenceim: a női mellbimbó iszonyat veszélyes a társadalomra, de dicpicet azt lehet küldeni, mintha nem lenne holnap…

Van már “dickpices” kutatás – miért ne lenne?:) – ez alapján Tomiról a következőket tudhatjuk meg:

  • fiatal (Bocs, többi fiatal!)
  • valószínűleg nárcisztikus
  • szexistább, mint az átlag,
  • és cserébe azt várta, hogy válaszként majd kap meztelen fotókat.

A kedvenc megoldásomat az utóbbira egy transzcsaj, Faye Kinley hozta, aki a kéretlen farokfotóra a sajátjával reagált a küldő legnagyobb felháborodására. Vagy az ausztrál modell, akinek elege lett a dickpic-eket küldözgető pasikból, és a neten megkeresi az adott fickó csaját, és megírja neki kedvesen, hogy kéretlen farokfotó küldő a pasija…Az egésznek a magyar jogi részéről ennek a cikknek a második felében olvashattok.

A végére pedig ideteszek pár cikket Tominak, amiből megérti, hogy a kéretlen farokküldözgetés szexuális zaklatás.

 

Borítókép: i_see_dickseverywhere

Print Friendly, PDF & Email