Szex.Tippek

Lovagló póz és orál – ezek a nők kedvencei, nem a misszionárius

nők kedvenc pózai_szexsuli

Misszionárius póz – a hollywoodi filmekben  – biztos azért is, mert ezt tűnik a legdiszkrétebben leforgatható jelenetnek – általában ezt a pózt preferálják, pedig nagyon kevés nő van, aki ebben a pozícióban el tud élvezni. Írtam egy cikket a héten arról, hogy mi a helyzet a G-ponttal meg a csiklóval és hogy nincs vaginális és klitorális orgazmus.

https://www.ohsuli.hu/2021/07/14/g-pont-csiklo-orgazmus/

Így jó nektek

Meg is kérdeztelek a Szexsuli Instagram Story-jában benneteket arról, hogy melyik pózban, milyen módszerrel tudtok elélvezni. Persze ez nem egy reprezentatív kutatás: de az biztos, hogy a Szexsuli olvasó nők  – a legtöbben, nagyon-nagyon sokan – írtátok azt, hogy a lovagló póz és az orál a tuti befutók, és ezekhez csatlakozik szorosan az ujjazás.

Copy of Orgazmus kérdőív Így élveztek ti hihi by eszter jámbor

We are Spartans!

Összesen 300-an válaszoltatok az Insta kérdésre – leginkább nők és a legtöbben azt írtátok, hogy…

  • a csikló izgatása nélkül nem élveztek el (igen, mert csak úgy lehet),
  • nagyon kedvelitek az orál szexet,
  • főleg, ha még ujjazással is párosul,
  • a lovaglópóz abszolút nyert – vagyis úgy tudtok elélvezni.
  • A kutyapóz csiklóizgatással is a top 5-ös listára került.

Azért szedtem ezeket össze, hogy semmiképpen ne érezzétek hibásnak magatokat, ha bizonyos pózokban, például misszionáriusban, nem tudok elélvezni, teljesen normális. A háromszáz válaszolóból ketten írtátok, hogy szeretitek a misszionáriust, vagyis, hogy nektek az a póz is orgazmust okoz. De a lényeg, hogy az anatómiánk és a partnerrel való kommunikáció erősen meghatározza, hogy mennyire lesz jó a szex, meg az egész szexuális életed.

A “Hogyan tudsz elélvezni?” kérdésre a többi választ egyébként a Szexsuli Instagramján a higlightok között megtaláljátok!

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email