Szex.Tippek

Aranyos kis mocskosság tippek, hogy ne mindig ugyanúgy szexelj

szexuális vágy szexuális izgalom

“Ne mindig ugyanúgy”  – ez lehetne a legegyszerűbb tanács arra, hogy hogyan lehet fenntartani a szexuális izgalmat egy hosszú távú párkapcsolatban. Sok párnál kialakul egy szexkoreográfia: az, hogy hogy kezdődik a szex, ki hova nyúl, nyal, stb.:) Ami persze egyrészt tök jó, mert ez jó esetben azt jelenti, hogy ismerik egymást, vagyis tudják, hogy lesz jó a másiknak. Ugyanakkor meg több kutatás szerint, ha mindig ugyanúgy csináljátok, a szex monotonitása egy idő után öli a szexuális vágyat. Vagyis tényleg érdemes legalább egy picit máshogy csinálni, valami apróságot belevinni – ezekre hoztam most pár ötletet. Persze lehet keményebb dolgokat bevállalni, kinek mi esik jól, de ebben a cikkben nem a BDSM alapjairól lesz szó..:)

Tükör, tükör, tükör

Ha eddig nem, akkor ezután vonjátok be a lakás tükreit vagy tegyetek végre egy tükröt az ággyal szembe. Ez nem jelenti azt, hogy folyamatosan magatokat kell nézni közben, de ha van kedvetek, miért ne.?) Felejtsd el, hogy szerinted nagy a segged, szex közben sem jó ezzel foglalkozni! Azért vagytok ott, mert mindketten akartok egymással szexelni. <3

Beszerzési hely: például IKEA – felragasztható tükör

via GIPHY

Gyöngysor

Hű, már csak az orál szexben annyi lehetőség van az újításra.:) A gyöngysor kicsit olyan, mint a nyelvpiercing, csak nem kell állandóan a szádban tartani. Teljesen mindegy, hogy csaj vagy vagy pasi, működik mindegy irányban – rátekerni, húzogatni, azzal nyalogatni abszolút ér.  Tényleg csak próbálgatni kell, hátha bejön.

Beszerzési hely: second hand/vintage boltok. Arra vigyázatok, hogy ne műanyagot vegyetek, mert le fog kopni róla a festék a testnedvek miatt, vegyetek üveget inkább!

via GIPHY

Fények, fények, fények

Persze magamból indulok ki, ahogy sokszor, de szerintem  – mégha klisének is hangzik – baromi szexi tud lenni egy piros kislámpa a szobában, legalábbis a fénye.) Most úgyis akkora divat, az Instagramon is jól mutatnak a fényfűzérek. Gyertyák helyett alakítsd át kicsit a világítást a lakásban vagy akár bizonyos alkalmakra pimpeld fel a kéró bizonyos részeit.

Beszerzési hely: például a Tiger. (Tegyél a fényfűzérbe újratöltős elemeket, már ennyivel is teszel valamit a fenntartható szexért!)

via GIPHY

Csókolózás jéghideg nyelvvel

Ez mondjuk kánikulában a legjobb, amikor a légkondi nélküli lakásban kornyadoztok vagy bárhol. Egyetek egyszerre mindketten agyzsibbasztóan hideg jékrémet, a fagyi sem rossz, de nem elég hideg:) Aztán smároljatok egy nagyot! A forró csók jéghidegen az igazi – ha-ha.

Beszerzési hely: bármelyik élelmiszerbolt

via GIPHY

Pattogós cukor orál szexhez

Az egyik Szexsuli olvasótól kaptam a tippet és ez nekünk nem vált be száz százalékig, de a pattogós cukor beszerzése, ami több hétig tartott (pedig előtte úgy éreztük, hogy csomó helyen lehet kapni) nagyon izgalmas előjáték volt. Arra kell vigyázni, hogy ne legyenek nagyon nagy darabok, mert az pont olyan lesz, mintha kis éles kavicsokkal a szádban próbálnád kinyalni a csajodat. Egyébként hasonló érzés, és sokkal biztonságosabb, ha valamilyen szénsavas üdítővel próbálkoztok. Persze csak akkor, ha van hozzá kedvetek.

Beszerzési hely: Tiger, kínai boltok, száz forintos boltok stb.

via GIPHY

Borítókép: Unsplash

 

Print Friendly, PDF & Email